CONTACTE I SITUACIÓ

Si teniu alguna consulta o suggeriment ens podeu escriure a través del següent qüestionari. Tractarem de respondre tant aviat com ens sigui possible.
Les reserves del restaurant només seràn ateses per telèfon. Sentint-ho molt el cap de setmana no podem dedicar temps als correus electrònics, així que si teniu una consulta urgent ens podeu trucar.
Ens trobareu al 93.8213561 de dimecres a diumenge.

Nom
Camp obligatori
Població
Camp obligatori
Telèfon de contacte
Camp obligatori
E-mail
Camp obligatoriCamp de correu electrònic
Comentaris
Camp obligatori

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de ELS ROURES ESPINALBET, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a roures@rouresbergueda.com o bé mitjançant un escrit adreçat Ctra.Rasos de Peguera, Km.4, 08619 Espinalbet - Castellar del Riu (Barcelona).

Accepto les condicions d'úsÉs necessari acceptar les condicions